1 €

Druzenje

Детали

 • Оглас: 32846

 • Објавено: февруари 7, 2022

 • Цена: 1 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Прегледи: 155

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 24

 • Висина во сантиметри : 169

 • Тежина во килограми : 80

 • Тип на тело: набиено

 • Брачна состојба : слободен

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

Опис

24 godisen sportist heteroseksualen, bara zeni za durenje od 18 do 60 godini, ne se problem i parovi dokolku sakaat poedinec.

Ознаки :