45 ден

KONTAKT KLUB EVA: SERIOZNI VRSKI

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 24802

 • Објавено: ноември 28, 2020

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 3668

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

9887 Весна, разведена успешна девојка 28/ 169/ 60, со дете, на која неуспешниот брак и е црна дамка од минатото, бара разведен дечко или дечко на кого нејзиниот неуспешен брак нема да му пречи за сериозна врска.

9894 Анастасија, 49 години, вдовица, сопственичка на успешен меѓународен
бизнис, бара некој посебен за заеднички соживот. Смртта на мојот сопруг
ме направи тажна но повторно сум жива и спремна да сакам.

9906 Ана 19 години од Скопје, од богато семејство сака да запознае дечко
за сериозна врска. Како мала имав тешка сообраќајна несреќа и тоа ме
направи многу срамежлива и повлечена. Ако тоа не ти е проблем побарај ме

9918 Битолчанка 22, дојдена на 6 месеци од Мелбурн, бара сериозен дечко
за соживот во Австралија. Исклучиво православен македонец

9211 Невина и срамежлива девојка 23 год, интелигентна и убава, бара дечко до 35 за сериозна врска

9927 Пред три години ги загубив родителите во сообраќајна несреќа.
Наследив огромно богатство но сфатив дека парите не ја купуваат среќата.
Барам некој посебен со кого ќе ка живееме магијата на љубовта. Ана 24
171/ 60 со убавина на ангел

9945 Госпоѓа Славјанка, 63 година, докторка во пензија со 30 години
стаж во Германија и германска пензија, со свој имот во Скопје и
Германија, бара господин исклучиво за сериозно дружење и брак

9788 Црна и атрактивна девојка, со изглед на фото модел, висока и
стројна, ситуирана, разочарана во љубовта, бара сличен на себе за
сериозна врска.

9948 Фросе 21 година, од село во Македонија, од имотно семејство,
посветено на сточарството и земјоделието, бара момче исклучиво за
сериозна врска и брак

9795 Деловна девојка од Мајами, успешна докторка, бара дечко од македонија, за брак. Ивона 31 169- 57

9666 Мојот сопруг почина пред 5 години. Овие пет години бев посветена на
бизнисот и на фирмата. Сфатив дека парите не се среќа. Барам некој
посебен да внесе топлина во мојот живот. Марта 47

9816 Девојка со лесен инвалидитет, културна и образувана бара сериозен
дечко за сериозна врска на кој мојот хендикеп нема да му смета. Марица
26 години