45 ден

Lucia, 41, dominantna gospogja, opremena so lanci, kamsici, kafez i strapon, bara podcineti mazi da gi dominira

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 31352

 • Објавено: ноември 17, 2021

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1448

 • Возраст во години : 41

 • Висина во сантиметри : 165

 • Тежина во килограми : 59

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : разведена

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Вага

Опис

Lucia, 41, dominantna gospogja, opremena so lanci, kamsici, kafez i strapon, bara podcineti mazi da gi dominira

072624084

Ознаки :