M ZA DEVOJCE

Детали

 • Оглас: 21841

 • Објавено: август 9, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 496

 • Возраст во години : 47

 • Висина во сантиметри : 183

 • Тежина во килограми : 87

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : вдовец

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак