50 €

Masaza

Детали

 • Оглас: 31554

 • Објавено: ноември 26, 2021

 • Цена: 50 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 225

 • Возраст во години : 29

 • Висина во сантиметри : 179

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Социјален Пушач

Опис

Masaza vo prijaten i diskreten ambient od 29 godini trans devojka. 071/546-731 Zakazuvanje 30 min odnapred.

Ознаки :