50000 €

Masaza devojka

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 34058

 • Објавено: јули 31, 2022

 • Цена: 50000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 209

 • Пол: Женски

 • Возраст во години : 24

 • Висина во сантиметри : 128

 • Тежина во килограми : 50

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Скорпија