5000 €

Masaza devojka

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 34085

 • Објавено: август 3, 2022

 • Цена: 5000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 214

 • Пол: Женски

 • Возраст во години : 24

 • Тежина во килограми : 40

 • Тип на тело: набиено

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Скорпија