Maz 33 godini za dama

Детали

 • Оглас: 33438

 • Објавено: март 25, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 90

 • Возраст во години : 33

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 82

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Пушач

Опис

Maz so obvrski 33 godini, dobro izgledam fin kukturen bi zapoznal dama za diskretni druzenja