Mlad decko 24godini

Детали

 • Оглас: 21047

 • Објавено: јули 25, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 442

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 24

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 77

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

24godini od Skopje AKTIV zainteresiran za postari dami moze i drugi pisete stroga diskrecija baram i nudam !