Mlad decko bara Devojka/Zena (ili dve) ili mlad par za diskretni sredbi !

Детали

 • Оглас: 21934

 • Објавено: август 13, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 540

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 27

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 115

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Mlad decko, situiran, so visoka diskrecija bara devojka/zena(ili dve za trojka) ili par za druzba.
Prv kontakt na [email protected]