Mlad decko bara devojka/zena ili par za diskretni sredbi

Детали

 • Оглас: 20775

 • Објавено: јули 17, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 353

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : 112

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Mlad decko, situiran, so visoka diskrecija bara devojka/zena ili par za druzba.
Prv kontakt na [email protected]