Mladi decki

Детали

 • Оглас: 33463

 • Објавено: март 30, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 205

 • Возраст во години : 25

 • Висина во сантиметри : 187

 • Тежина во килограми : 85

 • Тип на тело: мускулесто

 • Барам : Авантура

Опис

Ситуиран млад дечко од Скопје 34 год, барам млади дечки до 25 год двајца другари актив за забава. Давам добра надокнада барам хигиена и дислретција. Прв контакт маил.