Par Bara. Maz ili Zena moze I par za. Druzenje

Детали

 • Оглас: 32089

 • Објавено: декември 19, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Прегледи: 182

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 45

 • Висина во сантиметри : 172

 • Тежина во килограми : 96

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Хороскопски Знак : Јарец