Par bara par ili poedinka/ ec

Детали

 • Оглас: 22305

 • Објавено: август 20, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1870

 • Пол: Друг

 • Возраст во години : 27

 • Висина во сантиметри : 151

 • Тежина во килограми : 42

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Девица