Profesional Masseu

Детали

 • Оглас: 18986

 • Објавено: јуни 11, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 562

 • Возраст во години : 25

 • Висина во сантиметри : 170

 • Тежина во килограми : 60

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Zabava za ponezniot pol , moze i mazi ne postari od 22 godini slobodnoi\ pisete za poveke informaci [email protected]

Ознаки :