Pusac

Детали

 • Оглас: 28486

 • Објавено: јули 28, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 2988

 • Возраст во години : 37

 • Висина во сантиметри : 183

 • Тежина во килограми : 65

 • Тип на тело: слабо

 • Барам : Повремени средби