Приватно: Seriozen, diskreten za po vozrasni dami

Детали

 • Оглас: 32438

 • Објавено: јануари 14, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Штип

 • Прегледи: 106

 • Возраст во години : 28

 • Висина во сантиметри : 183

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

Опис

29god
Seriozen
Diskreten
Baram po vozrasni dami ili parovi(40+ god) za zaednichko obostrano druzhenje

Ознаки :