000 €

Sissyboy

Детали

 • Оглас: 33657

 • Објавено: април 26, 2022

 • Цена: 000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 119

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : 170

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Близнаци