Skopje

Детали

 • Оглас: 33952

 • Објавено: јули 19, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 187

 • Возраст во години : 22

 • Висина во сантиметри : 183

 • Тежина во килограми : 62

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Зелени