1 €

TIP 47 SK

Детали

 • Оглас: 21812

 • Објавено: август 9, 2020

 • Цена: 1 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 536

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 47

 • Висина во сантиметри : 182

 • Тежина во килограми : 84

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак