trans

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 22471

 • Објавено: август 24, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1422

 • Пол: Друг

 • Возраст во години : 23

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 61

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

23god transdevojka nudi ostvaruvanje na vasite fantazii vo diskreten i prijaten ambient za situirani i seriozni gospoda tell kontakt 076702162.