00000 €

Diskreden desko od skopje

Детали

 • Оглас: 28496

 • Објавено: јули 29, 2021

 • Цена: 00000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Гостивар

 • Прегледи: 1386

 • Возраст во години : 25

 • Висина во сантиметри : 166

 • Тежина во килограми : 68

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Скорпија

 • Website: Female

Опис

Zdravo za site zeni I devojkii od 18 do 45 god koj see za uzivajne u sex 25 god
Skopje076807725

Ознаки :