zestok

Детали

 • Оглас: 33868

 • Објавено: јуни 23, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Кавадарци

 • Прегледи: 139

 • Возраст во години : 35

 • Висина во сантиметри : 172

 • Тежина во килограми : 86

 • Тип на тело: набиено

 • Барам : Повремени средби

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Бик