Мали топчиња го бараат својот нов дом

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 34309

  • Објавено: ноември 28, 2022

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 136

Опис

Пудлици стари 40 дена спремни за во својот нов дом, кучињата се со мал раст.
Можам да ви испратам повеќе фотографии во порака

Ознаки :