Max малтезер бара женска

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 31206

  • Објавено: ноември 12, 2021

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 91

Опис

Здраво, јас сум Макс, звани Максо, имам 1г и 3 месеци, и спремен сум за женска за озбилно! Живеам во Скопје, во Автокоманда, многу сум послушен, неправам бељи, имам и педигре. Ве сакам сите! AwAw 😜🥰😍

Ознаки :