230 €

Приватно: Издавам станови во Центар и на ул.Рузвелтова – Дебар Маало

Детали

  • Оглас: 34119

  • Објавено: август 30, 2022

  • Цена: 230 €

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 85

Опис

Издавам станови во Центар(50м2) и на ул.Рузвелтова во Дебар Маало (42м2) за млад брачен пар, двајца студенти/студентки, двајца или еден вработен.
Цена 230 евра и 200 евра
Контакт Видое 072/740-267
Елизабета 077/685-270