220 €

Издавам стан во Капиштец

Детали

 • Оглас: 20178

 • Објавено: јули 1, 2020

 • Цена: 220 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 680

 • за: за

 • состојба: состојба

 • греење: греење

 • лифт: лифт

 • Гаража: Гаража

 • Тераса: Тераса

 • Подрум: Подрум

 • Ориентација: Ориентација

Опис

Станот се наоѓа карши агенција за вработување

Ознаки :