400 €

Се изнајмува простор за помошна деловна просторија

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 33773

 • Објавено: јуни 12, 2022

 • Цена: 400 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 85

 • квадрати: 72

 • број на простории: 3

 • кат: 1

 • за: се изнајмува

 • состојба: користен

Опис

Се изнајмува простор во срцето на Скопје – Буњаковец. Станот е со одлична локација. Има 3 соби+кујна+лоѓија. Наменет е за помошна деловна просторија, бидејќи нема лиценца за деловно работење може и како станбен објект со можно преуредување и реновирање од ваша страна.
Во традиционална куќа од формирањето на населбата на први спрат.
Објекти во близна: пазарче Буњаковец, Тинекс, Стокомак, О.У. Коле Неделковски, Министерство за култура, Трговски Буњаковец, Боемскка улица, Гратски парк.
Тел за контакт: 070 220 833