По договор

Се продаваат гарсоњери 27м2

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 19893

  • Објавено: јуни 28, 2020

  • Цена: По договор

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 763

Опис

Се продава гарсоњера во завршна фаза на градба 27 м2 со посебна спална и француска тераса. Можност за избор на 1ви или 3ти спрат.