120 €

garsonjera

Детали

 • Оглас: 20759

 • Објавено: јули 16, 2020

 • Цена: 120 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 305

 • квадрати: 32

 • број на соби: 1

 • кат: 2

 • Населба: Karpos 4

 • за: се изнајмува

 • состојба: наместен

 • греење: парно

 • лифт: 2

 • Гаража: нема

 • Тераса: 1

 • Подрум: нема

 • Ориентација: запад