120000 €

Se odstapuva – Nargile Kafe ( celosno opremen)

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 29127

  • Објавено: август 24, 2021

  • Цена: 120000 €

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 292

Опис

Еден од првите локали-кафичи во Македонија кое активно работи над 11 години. Со опфат од 25 маси во затворен и 18 маси во отворен простор. Истовремено локалот служи со 2 wc тоалети и 1 магацин. Наргиле Кафе се предава со целиот инвертер, целосно опремен.

Трансфер на акции: 25% – 50% – 100%

100% цена на акцијата: 120 илјади евра
50% цена на акцијата – 60 илјади евра
25% цена на акцијата – 30 илјади евра

{{ Освен со пари, може да се разменува / компензација и со автомобили. }}

За подетални информации, само оние кои се сериозно заинтересирани да не контактираат.
VEDAT – 070 372 760 ( viber- whatsup )

Ознаки :