Prodavam STOLICI

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 34970

  • Објавено: јануари 11, 2023

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 122

Опис

Продавам столици, од 5 врсти по 100 комада. Погодни за чајџилници, кафулиња, ресторани, бензински или трпезарии. Екстра цена. Тел. 077970913