СЕ БАРА НЕГУВАТЕЛ/КА

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 29367

  • Објавено: септември 6, 2021

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 297

Опис

ПУСЗ на стари лица – старечки дом „Светла надеж“ има потреба од негувателка.
Заинтересираните да испратат кратка биографија на [email protected], или да се јават на 070/325-272