Странска компанија има потреба од надворешни сериозни соработници за работа

Детали

  • Оглас: 20076

  • Објавено: јуни 29, 2020

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 535

Опис

Странска компанија има потреба од надворешни сериозни соработници за работа

Ако сте заинтересирани за сериозна работа како надворешен соработник и сте тимски играч за работа во една од најдобрите американски компании инсталирани во нашата држава јавете се за да закажеме состанок на телефонскиот број:

078 384 249