За нас

licnikontakti.mk го гледаме како место кое континуирано се адаптира и подобрува за да ги исполни сите потреби на оние кои купуваат, и на оние кои продаваат. Среќни сме што секојдневно имаме нови како купувачи, така и продавачи и секојдневно спојуваме илјадници купувачи и продавачи ширум Македонија.

Отворени сме за сите ваши предлози и сугестии бидејки веруваме дека двосмерната комуникација донесува добри идеи и не прави да бидеме подобри. Квалитетот на нашиот огласник ни е приоритет и за тоа ги пратиме трендовите све со цел на нашите корисници да им пружиме највисоки стандарди. Со добра работа и идеи ги поместуваме границите постојано, како резултат на што бројот на нашите корисници се зголемува дневно. 

Нашата желба е да Лични Контакти мк .мк биде и вашето омилено место за купување и продавање!

Лични Контакти .мк- Вашиот пат кон успехот!